Bemutatkozás

A 2011. évben megalapított dr. Sipos Péter Ügyvédi Iroda, Budapest Főváros XIII. kerületèben található, közvetlenül a Margit szigettel szemben a Duna partján.

Az iroda olyan jogi szolgáltatásokra specializálódott, amely a személyek életében leginkább előforduló jogi igények kielégítésére alkalmas. 

A legtöbb ember életében egyszer vesz vagy elad, bérel vagy kiad ingatlant, esetleg céget alapít vagy vásárol, illetőleg a már működő gazdálkodó szervezetek üzleti tevékenységükhöz nem nélkülözhetik a folyamatos és megbízható jogi hátteret, amelyekkel összefüggésben kínálja irodánk elsősorban ingatlan- és a gazdasági jogi szolgáltatásait.

A legtöbb embernek néha akarattal vagy akaratlanul találkoznia kell a büntető- és szabálysértési joggal is, amelyre figyelemmel nyújtja irodánk az ilyen eljárásokban ellátandó jogi képviseletet, illetőleg érvényesíti magánfél sértettek bűncselekménnyel okozatban keletkezett kárai megtérülését.  

Magyarország Szent István királyunktól kezdődően nagy hangsúlyt fektet az országba érkező külföldi személyek vendégként történő kezelésére, amely történelmi hagyomány nekünk ugyanilyen alapvető szempont, tehát hatékony és megfelelő jogi segítséget kívánunk adni a Magyarországra áttelepülni vagy vállalkozásba kezdeni vágyó külföldieknek is, különösen: Európai Uniós, EGT tagállami, észak-amerikai és orosz állampolgárságú személyeknek, elsősorban fenti szolgáltatási területeken.     

Dr. Sipos Péter Ügyvédi Iroda Budapest
© Minden jog fenntartva.

Dr. Sipos Péter Ügyvédi Iroda Budapest

Tájékoztatásul közöljük, hogy az Iroda jelen honlapján elérhető tartalmak nem minősülnek sem tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak. A honlapot a Dr. Sipos Péter Ügyvédi Iroda, a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. Jelen honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001 (IX. 3.) számú állásfoglalására figyelemmel készült.
Ügyvédi Iroda BudapestÜgyvédi Iroda Budapest