Szolgáltatások

Dr. Sipos Péter Ügyvédi Iroda, jogi szolgáltatásait elsősorban:

1.) Ingatlanjog,

2.) Gazdasági- és pénzügyi jog,

3.) Büntető és szabálysértési jog,

4.) Külföldiek magyarországi áttelepülésével összefüggő jogi ügyek körében nyújtja.

Külföldi ügyfeleink részére, elsősorban: angol és francia nyelven tudunk kapcsolattartást biztosítani, de igény esetén: német és orosz nyelven is biztosítjuk a tolmácsolást. Szerződéseinket ezekre a nyelvekre fordítani is tudjuk !

Az itt írtaktól eltérő jogi problémákkal (pl. hagyaték kezelésével, házassági perrel, stb.) kapcsolatos szolgáltatások nyújtása, mindig eseti jelleggel, személyes megbeszélés függvényében történik !  

Dr. Sipos Péter Ügyvédi Iroda Budapest
© Minden jog fenntartva.

Dr. Sipos Péter Ügyvédi Iroda Budapest

Tájékoztatásul közöljük, hogy az Iroda jelen honlapján elérhető tartalmak nem minősülnek sem tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak. A honlapot a Dr. Sipos Péter Ügyvédi Iroda, a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. Jelen honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001 (IX. 3.) számú állásfoglalására figyelemmel készült.
Ügyvédi Iroda BudapestÜgyvédi Iroda Budapest